نحوه آماده کردن پیراشکیهای خلاقانهی لی
نحوه آماده کردن پیراشکیهای خلاقانهی لی - پیش غذا
- نحوه آماده کردن پیراشکیهای خلاقانهی لی - پیش غذا
مواد لازم:طرز تهیه:
- ۴۵۰ گرم گوشت چرخکردهی گوساله، کم چرب
- ۱ عدد پیاز کوچک
- ۲۵۰ گرم اسفناج، شسته و خردشده
- ۱ حبه سیر، ریز شده
- ۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، رنده شده
- ۲ عدد پیازچه، ریزشده
- ۲ قاشق سوپخوری گشنیز تازه، ریزشده
- نمک جهت مزهدار کردن
- ۱۲ عدد خمیر مخصوص پیراشکی
- ۱ قاشق سوپخوری سس سویا
- ۱ قاشق سوپخوری سرکهی برنج
- ۱ قاشق سوپخوری روغن چیلی
- ۱ تکه ( ۱و نیم سانت) ریشهی زنجبیل، رنده شده
- در قابلمهای بزرگ تا ۹ سانت آب پر کنید و بگذارید تا بجوشند. این کار را میتوان درون قابلمهی چینیwok یا سبد بخارپز هم انجام داد.
- در کاسهای بزرگ گوشت چرخکرده، پیاز، اسفناج، ۱ قاشق چایخوری زنجبیل، پیازچه، گشنیز و نمک را مخلوط کنید. ۱ قاشق از این مواد برداشته و درون خمیر پیراشکی بریزید و لبههای آن را به هم نزدیک کرده و ببندید. در صورت نیاز میتواند لبهها را تر کنید تا بهتر به هم بچسبند. با مابقی مواد ادامه دهید.
- روی در قابلمه یک سینی توری قرار دهید و پیراشکیها را روی آن بچینید. اجازه دهید پیراشکیها به مدت ۳۰ دقیقه با بخار آب جوش بپزند سپس در سس غلیظی که آماده کردهاید، سرو کنید.
- برای تهیهی سس غیظ باید سس سویا، سرکهی برنج، روغن چیلی و زنجبیل رنده شده را در کاسهای کوچک با هم مخلوط کنید. سس شما آماده است.
کالری : 315 | چربی : 15.2g | پروتئین : 25.3g | کربوهیدرات : 18.8g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 2.3g | شکر : | نمک : 469mg
زمان آماده سازی : 30 دقیقه | زمان پخت : 30 دقیقه | زمان کل : 60 دقیقه
دریافت روزانه دستور پختهای جدید در ایمیلتان