نحوه آماده کردن پیراشکی‌های خلاقانه‌ی لی

نحوه آماده کردن پیراشکی‌های خلاقانه‌ی لی - پیش غذا

 

 

  • نحوه آماده کردن پیراشکی‌های خلاقانه‌ی لی - پیش غذا
    Lees-Incredible-Momos
    مواد لازم:
    • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده‌ی گوساله، کم چرب  
    • ۱ عدد پیاز کوچک 
    • ۲۵۰ گرم اسفناج، شسته و خردشده 
    • ۱ حبه سیر، ریز شده 
    • ۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، رنده شده 
    • ۲ عدد پیازچه، ریزشده 
    • ۲ قاشق سوپ‌خوری گشنیز تازه، ریزشده 
    • نمک جهت مزه‌دار کردن 
    •  ۱۲ عدد خمیر مخصوص پیراشکی
    • ۱ قاشق سوپ‌خوری سس سویا  
    • ۱ قاشق سوپ‌خوری سرکه‌ی برنج 
    • ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن چیلی 
    • ۱ تکه ( ۱و نیم سانت) ریشه‌ی زنجبیل، رنده شده 
    طرز تهیه:
    1. در قابلمه‌ای بزرگ تا ۹ سانت آب پر کنید و بگذارید تا بجوشند. این کار را می‌توان درون قابلمه‌ی چینیwok یا سبد بخارپز هم انجام داد.
    2. در کاسه‌ای بزرگ گوشت چرخ‌کرده، پیاز، اسفناج، ۱ قاشق چایخوری زنجبیل، پیازچه، گشنیز و نمک را مخلوط کنید. ۱ قاشق از این مواد برداشته و درون خمیر پیراشکی بریزید و لبه‌های آن را به هم نزدیک کرده و ببندید. در صورت نیاز می‌تواند لبه‌ها را تر کنید تا بهتر به هم بچسبند. با مابقی مواد ادامه دهید.
    3. روی در قابلمه یک سینی توری قرار دهید و پیراشکی‌ها را روی آن بچینید. اجازه دهید پیراشکی‌ها به مدت ۳۰ دقیقه با بخار آب جوش بپزند سپس در سس غلیظی که آماده کرده‌اید، سرو کنید.
    4. برای تهیه‌ی سس غیظ باید سس سویا، سرکه‌ی برنج، روغن چیلی و زنجبیل رنده شده را در کاسه‌ای کوچک با هم مخلوط کنید. سس شما آماده است.

    کالری : 315 | چربی : 15.2g | پروتئین : 25.3g | کربوهیدرات : 18.8g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 2.3g | شکر : | نمک : 469mg

    زمان آماده سازی : 30 دقیقه | زمان پخت : 30 دقیقه | زمان کل : 60 دقیقه

    ads3

    دریافت روزانه دستور پخت‌های جدید در ایمیل‌تان

/ 0 نظر / 97 بازدید