نحوه درست کردن کمپوت گلابی 

کمپوت گلابی را به راحتی در خانه نیز می‌توانید درست کنید و از مزه بینظیر آن لذت ببرید. ما این تعلیم را در اختیار شما قرار میدهیم. خیلی مفید هست هر از گاهی میوه هایی کهداخل یخچال باقی ماندن را کمپوت کنیم تا اضافه بر این که از خراب شدن آنها جلوگیری می‌کنیم از خواص فوق العاده میوه ها هم بهره مند شویم.

 

به نظر من یکی از لذیذ ترین کمپوت ها, کمپوت گلابی هست حتی گاهی لذیذ تر از خود گلابی هم هست چون بافت آن خیلی لطیف هست, پس به جای این که کمپوت های کارخانه ای راکه مملو از مواد نگه دارنده میباشند را بخریم خیلی آسان کمپوت های لذیذ را در خانه بپزیم و از خوردن انها لذت ببریم.

 

مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی ;
گلابی 4 شماره
شکر 3 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
سرکه 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو طبیعی 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کمپوت گلابی ;
ابتدا باید گلابی ها را پوست کنده و انها را به ابعاد مد نظر ببریم توجه کنید که پوست وقسمت دانه ها کاملا جدا شوند.

 

دو لیوان آب و دو قاشق سرکه را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و هر کدام از گلابی ها راکه پوست کندیم و خرد کردیم فوری داخل کاسه مخلوط سرکه و آب میگذاریم تا تغییر رنگندهند. سرکه باعث می‌شود تا گلابی ها کدر نشوند.

 

اکنون داخل یک قابلمه یک لیوان آب, شکر و آبلیمو را می ریزیم و آن را هم میزنیم تا شکر کمی مخلوط شود و حرارت را هم متوسط می‌کنیم. می‌توانید مقدار شکر را هم بر طبق ذائقه تان کمتر یا اکثر بریزید.

 

بعد گلابی ها راکه حدود دو الی سه دقیقه داخل مخلوط آب و سرکه ماندند از کاسه خارج میکنیم و انها را می ریزم داخل قابلمه و در قابلمه را هم می بندیم تا گلابی ها نرم شوند و بپزند. توجه کنید که مخلوط آب و سرکه داخل کاسه را باید بریزید دور و فقط گلابی ها را داخل قابلمه بریزید.

 

گلابی ها خیلی زود و حدود یک ربع الی 20 دقیقه ای می پزند و نرم میشوند و اگر اکثر روی حرارت بمانند شکلشان را از دست می‌دهند. پس گاهی انها را چک کنید و وقتی به حد دلخواهتان نرم شدن دیگر کمپوت آماده هست در یکی دو دقیقه نهایی گلاب را هم اضافه کنید تا کمپوت تان مزه دار شود.

 

در این مرحله اگر دوست داشتید شربت کمپوتتان غلیظ تر باشد می‌توانید گلابی ها را در بیاورید و بگذارید شربت کمی بجوشد تا غلیظ شود. گرچه به نظر من شربت کمپوت هر چقدر رقیق تر باشد کمپوت دلچسب تر هست.

 

اکنون کمپوت ما آماده هست و باید اجازه بدهید تا سرد شود و بعد از سرد شدن می‌توانیم داخل ظرف در بسته بگذاریم و آن را درون یخچال نگه داری کنیم و وقتی مفید خنک شد سرو کنیم. نوش جان